İyi bir baklavanın yapımı öncelikle kaliteli malzeme kullanmayı gerektirir. Bu sebeple de atalarımızdan öğrendiğimiz geleneksel yapıyı bozmamak için en kaliteli malzeme nerede ise yıllardan beri onu temin ederiz.
Baklavacım lezzetinin altında Şanlıurfa’nın harran ovasında yetişen buğdaylardan elde edilmiş ve baklava için özel üretilmiş sert buğday unu, buğday nişastası, Gaziantep’in Barak ovasında yetiştirilen antep fıstığı, Şanlıurfa’da özel olarak imal edilen sade yağ gibi üstün niteliklerdeki kaliteli malzemeler bulunmaktadır…
Bu maddelerin temini, hijyenik ortamda saklanması çok önemlidir.
Baklavacım olarak 34 Yıldır İmalatını Yaptığımız Gaziantep Baklavacılığına, Son 3 Yıldır Bodrum Merkez, Konacık Ve Turgutreiste Devam Etmekteyiz.
Baklavacım Markasıyla, Gaziantep Baklavası, Börek Çeşitleri, Maraş Dondurması, Lokum, Çikolata , Helva, Pişmaniye Çeşitleri ve Taze Çekilmiş Kahve Gibi Ürünler İle Hizmetinizdedir.